18 Aralık 2012 Salı

Kaşmir Şallar

Annem bu aralar degişik işlere soyundu.. diğer janjanlı şalları yapıyor hala ama simdi cok daha farklı bir seyler yapmaya basladı ve guzel seyler cıkıyor ortaya.. Kaşmir şalların kenarlarına dantel konduruyor ve bu turistler tarafından ozellikle cok begeniliyor.. Mısır carsısında bir yere veriyor yaptıklarını.. kaşmirin ozelliği bildiginiz gibi soguk havada sıcak tutuyor, sıcak havada da soguk.. turistlerin de cok ragbet ettiği bu guzel salların resimleri sizler için geliyorrr:)) :



Çocuklara Mutfak Önlüğü

Merhabaaaa, uzun bir ara daha vermiş olduk ama ben simdi anneme geldim ve bu uzayan araya bir dur diyorum artık. bu aralar gundemimde degişik degişik seyler vardı, bunlardan biri de cocuklar icin mutfak onlugu dikmemdi.. 

ogretmenler gununde Asudenin ogretmeni için bir parti duzenledik ve hepimiz birseyler hazırlayıp goturduk. ben de cocuklar severler diye sekilli kurabiyelerden pişirip uzerlerine gulen yuzler yaptım yine aynı hamurun kakaolusuyla.. cok begenildi, ozellikle cocuklar severek yediler.. Ogretmenleri de bu kurabiyeleri cocuklarla birlikte yapmam icin okula davet etti.. ben de o zamana kadar cocuklara birer mutfak onlugu dikmeye karar verdim.. Almanyadayken asude icin aldıgım onlugun kalıbını cıkarıp toplam 25 tane onlugu diktim hazırladım.. ogretmeni cok memnun oldu, Asudem teker teker butun arkadaslarına verdi onluklerini.. bazı erkek cocuklar "ben onluk takmam" falan dediler ama :)) bir kız da dedi ki "erkekler de onluk takar, benim babam takıyooo" :))

uzatmadan daha fazla cektiğim resimleri paylasayım, bakın: